Training

“Ik loop regelmatig tegen het probleem aan dat ik mijn medewerkers moet trainen. Maar hoe pak ik dat het beste aan? Waar begin ik? Ik heb hulp nodig!

Deze vragen zijn niet nieuw en ik hoor vaak van klanten dat zij professionele hulp nodig hebben. Daarom kan ik jou en /of jouw organisatie helpen bij het verzorgen van (maatwerk) trainingen en oplossingen. Sleutelwoorden in mijn aanpak zijn: samen, pragmatisch, fun en resultaatgericht.

Management- en organisatie advies

Hoe maak je van de organisatie een lerende omgeving? Welke mogelijkheden krijgen de medewerkers op diverse niveaus in het ondersteunen van persoonlijke en zakelijke groei?
Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van Learning & Development kan ik ondersteunen op verschillende niveaus. Door mijn pragmatische (agile) aanpak heb ik snel helder waar verbeteringen mogelijk zijn.
Samen bepalen we de geplande route naar het gewenste resultaat. Door voortgang steeds te meten kan er tijdig worden bijgestuurd, of direct succes worden gevierd.

Middelen

Welke tools helpen het best bij je leerwensen en uitdagingen die jij of jouw bedrijf heeft? Wat zorgt voor een optimaal resultaat? Een gezonde mix van diverse middelen zorgt voor een optimaal leerresultaat. Het ene leerdoel is het andere niet. Ook hiermee help ik je graag verder.